ÜRÜN DÖKÜMANI İNDİR

İlkokuma ve Yazma Öğretimi

% 15 İndirim
200,00 TL 170,00 TL
Ürün Kodu: 9786053182580
GELİNCE HABER VER

İlkokuma yazma öğretimi, insan hayatının en hassas dönemlerinden birine denk gelmektedir. Bu dönemde aileler, öğretmenler; farkına varmadan tüm beklentilerini her şeyden habersiz, oyun çağında olan, ilk defa disiplinli bir ortama giren, ayrılık kaygıları yaşayan, birçok sağlık sorunlarıyla baş etmeye çalışan... çocukların başarılarına yöneltmişlerdir. Unutulmamalıdır ki, ilkokuma ve yazma öğrenen bir çocuk büyük bir baskı altındadır.

Okuma yazma öğreten bir öğretmen, her şeyden önce okumayı ve yazmayı sevdirmeyi amaçlamalıdır. Başka bir ifadeyle okuma yazmayı sevdirmek, okuma yazmayı öğretmekten daha anlamlı ve önemli bir görevdir.

Çocukların okuma ve yazma öğrenmedeki başarıları; öncelikle onların isteyerek, mutlu olarak, severek okuma ve yazmayı öğrenmelerinden geçer. Bunun için oyun oynar gibi okuma ve yazmayı öğrenmesi gerekir.

Her öğrenci farklı duyuş, düşünüş ve becerilere sahiptir. İlkokuma ve yazma öğretiminde bu bireysel farklılıklara yer vermeyen birçok öğretmen, farkında bile olmadan birçok başarılı olabilecek çocuğun hayatının akışını değiştirebilmiştir.

Bu kitap; Türkiye`nin farklı üniversitelerinde ilkokuma ve yazma öğretimi dersini yürüten, birçoğu ilkokuma ve yazma öğretmiş, alanlarının uzmanlarından oluşan öğretim üyeleri tarafından ailelerin, öğretmenlerin, öğretim elemanlarının, eğitimcilerin ve öğretmen adaylarının faydalanması için hazırlanmıştır.

Kitapta, ilkokuma ve yazma öğretiminin birçok sorununa ve farklı durumlarda okuma yazma öğretenlere teorik ve pratik bilgi ve çözümler sunulmuştur.

Basım Tarihi : 1.11.2019

Baskı Sayısı : 2

Sayfa Sayısı : 392

Ebat : 16x23.5 cm

Cilt Tipi : Ciltsiz

Basım Dili : Türkçe

Baskı Yeri : Ankara

Barkod : 9786053182580

Editörler

Ömer Yılar

Yazarlar

Muhittin Sağırlı

İbrahim Coşkun

Ömer Yılar

Rabia Yılar

Mesut Bulut

Celal Demir

Eyüp Akman

Talat Aytan

Sabri Sidekli

Alpay Aksin

Özlem Baş

Esin Yağmur Şahin

Metin Elkatmış

İlkokuma ve Yazma Öğretimi İlkokuma ve Yazma Öğretimi 9786053182580 İlkokuma ve Yazma Öğretimi